Velkomen til Eidfjord Småbanecup

Hei alle saman, her kommer det info om Eidfjord Småbanecup og fristar frem mot helgen.

Eidfjord IL er 75 år i år og me har den glede at vi igjen kan få arrangera Eidfjord Småbanecup tilnærma slik vi ønskjer at turneringa skal være. I år arrangera vi turneringa for 34. gang kor vi i 2020 ikkje hadde turnering og i 2021 hadde me en miniturnering.

Årets turnering deltar det i år 103 lag med om lag 1200 spelarar og lagledarar. Det er om lag 2000 tilreisande som følgjer lagane som kommer i tillegg denne helga i Eidfjord.

Da me har ned skalera turneringa i forhold til tidlegare igjen har me i år bere Eidfjord som spele stad. Me har salsbua ved banen i Eidfjord kor vi seljer mat og drikke samt is og annet som høyrer til en fotballturnering.

Vi har og Kjempegøy området der det er hoppeslott m.m.

For dykk som ikkje har dette med i deltakar kortet kan dykk  kjøpe inngang der, da er prisen høgare en ved førehandskjøp av deltakar kort ( Er mogleg å bestille deltakar kort med inngang frem til onsdag 8. juni).

 

Viktige fristar framover er som følger:

-       Vi stenger lagets side for bestillingar og oppdatering av dette onsdag 8. juni. Etter dette sendes det inn justeringar som melding i cupsystemet vårt.

-       Spelar registrering stenges fredag 10. juni. Da startar vi jobben med å skriva ut namn på alle diploma. S jå til at namn er skrevet riktig og at det ikkje er skrevet med små bokstaver. Justeringar sendes inn i cupsystemet vårt etter dette.

-       Sistefrist for å betale uteståande faktura er fredag 10. juni. Dem som ikkje har betalt det en har uteståande krevjar vi at det blir betalt med bankkort i sekretariatet før første kamp. Husk å be nytta Kid nr. ved betaling da dette registrerast direkte i våre system.

PS. Husk at vi er åpne om dere har nye spillere som vil bli med helt frem til turneringa. Da trenger vi å legge dette inn manuelt i systema våre pga. utskrift av diplomer og fordeling av deltaker kort m.m. Deltaker kort til nye spillere betales med kort i sekretariatet ved registrering.

 

Her er kart over området: https://kommunekart.com/?urlid=359ca940-108d-461a-8fde-2a3ba6b64166

Angåande parkering under helgen:

Hovud parkeringa er ved Kjærøyni, her hen stiller vi at alle som parkere for dagen setter bilen sin. Denne ligger ved RV 7 der vi følger riksvegen igjennom Eidfjord Sentrum og forbi YX stasjonen. Det er skiltet innkøyring ca. 100 meter etter YX. Om en kommer frå Øvre Eidfjord er innkøyringa rett før en kommer til sentrum av Eidfjord.

Vi har en korttidsparkering på grusbanen ved baneområdet. Her kan dykk stoppe og sleppe av passasjerar før en kjørrer ned til hovud parkeringa.

Det er også parkering ved kyrkja.

NB!!! Parkeringsplassar ved gravplassane som er merket på kartet er bara for beheldt gjester til gravplassane.

 

 

Baneområdet:

Bane A1 og A2 er 3er fotball og ligger nærmast idrettshall og sekretariat.

Bane S1 er 9er fotball og ligger inntil 3er baner

Bane B1 og B2 er 7er fotball dem ligger etter 9er banen frå ca. midt på grasbana

Bane C1 og C2 er 5er fotball dem ligger i motsett sving en idrettshallen.

Alle kamper spiller med 1 omgang og speletida er som følger:

3er fotball 16 minuttar

5er fotball 22 minuttar

7er fotball 26 minuttar

9er fotball 28 minuttar

Vi ber alle lag om å komma seg fort på plass på banen og er klar når dommar setter i gang kampen. Tiden startar når dommar er klar frå oppsett tid. Laget som står som borte lag begynner med ball.

Etter kamp tar en fairplay hilsen og gir plass til ny kamp. Dette er viktig å holde seg til så vi ikkje  bygger på oss forseinking utover dagen.

Ved like drakter er det bortelaget sin plikt til å bytte farge. Vestar kan en evt. låne i sekretariatet.  

Det er bere spelarar og lagleiarar som har kamp som får lov å opphelde seg i området mellom banene. Dvs. mellom bane A1 og A2, B1 og B2, C1 og C2 samt mellom bane S1 og bak mål på B1 og B2, mellom.

Publikumsområdet er da ut mot løpebaner og mellom 3er baner og 9er bane for dykk som ser på 9er kampane. Publikum har heller ikkje lov å opphelde seg nærmare en 4 meter frå mål.

Vi har kampverter på baneområdet som vil hjelpe dykk å minna på dette

 

Fairplay

Vi har eit stort fokus på fairplay under turneringa vår. Det viktigaste er at alle tar vare på kvarandre og strekker ut en hand til dem som trenger dette uansett om det er ein motstandar eller andre på og utanfor bana.

Husk at fotballen spelast av barn så muntre opp alle saman på banen ikkje bære ditt eiga lag.

Skryt av gode presentasjonar på bana uansett kven som gjer det.


Husk at det skal være kjekt for å delta på denne turneringa for alle ikkje bære speler og trenere, men også søsken, foreldre, besteforeldre, tantar og onklar, vennar og andre som kommer får å oppleva ekta idrettsstemning.

 

Innkomst Eidfjord:

Alle lag melder seg i sekretariatet før første kamp for utdeling av deltakar kort som er bestilt.

Det er armband til alle som har bestilt billetter til Kjempegøy.

Får dykk som har moglegheit til å sjekka inn fredag er sekretariatet open mellom klokken 17.00 og 21.00.

Sekretariatet er open laurdag klokken 08.00 til 20.00 laurdag og 08.00 til 15.45 sundag.

 

T-skjorter: For dykk som ikkje har bestilt t-skjorte vil vi ha dette til sal i sekretariatet frå kl. 11.00 laurdag. Pris kr 200,- per stk.

 

Eidfjord Røde Kors

Eidfjord røde kors stillar opp begge spela dagane og er tilgjengeleg om uhellet skulle væra ute. Dem kan hjelpa til frå små skrubbsår til større ting. Dem finnes i bua på andre sida av banen for salsbua ca. ved bane B2 7er bana.

 

Kiosk

Kiosk er open frå kl. 8.30 laurdag og sundag og stenger ca. 15 minuttar etter siste kamp er ferdig. Vi har følgande å selje: Pommes frites, pølser, våruller, vaflar, smurde bagettar, skillingsbollar, oppskåra frukt, kaffi, brus, Isklar vatn med og utan kolsyre og smak, I tillegg har med is, slush og annet godteri i vår eigen isbu her er det også kald drikke.

 

Me gleder oss verkeleg til å endeleg å kunne få ønskje alle dykkar fotball vener endeleg tilbake til Eidfjord igjen.

 

Lykke til med helga og ta kontakt med oss i turnerings leiinga om det er noko dykk lurer på eller trengar hjelp til, da er vi der får dykk.

 

Med venleg helsingar frå oss i

Eidfjord Småbanecup

 

Turneringsleiinga