Siste info om helgen.

Velkommen til Eidfjord Småbanecup

Vi ser fram til å endelig få lov å få ønske alle våre fotball venner med familier velkommen til Eidfjord og Eidfjord Småbanecup og her kommer litt info om helgen som kommer.

Sekretariatet er åpent:

Fredag kl 17.00 – 21.00

Lørdag kl 08.15 – 20.00

Søndag kl 08.15 – 15.30

Turneringsleder er tilgjengelig på tlf 988 77 180 fram til kl 23.00 hver kveld.

Turnerings t-skjorte selges til kr 200,- pr stk hele helgen i sekretariatet.

Kamptider under turneringen er som følger:

Lørdag kl 8.30 – 19.30

Søndag kl 8.30 – 15.30

Premie/diplom utdeling:

Alle lag vil få sin egen utdeling av diplom hvor hver enkel blir ropt opp og får utdelt diplom (turneringsminne for dem som har bestilt dette)

En registrerer seg i sekretariatet når en ønsker utdelingen.

Utdeling skjer i følgende perioder:

Lørdag kl 11.30 – 17.30 og søndag 9.30 – 15.00

Anlegget:

Alle kamper spilles på Eidfjord Idrettsanlegg i Eidfjord, alle kamper spilles på natur gress med fantastiske forhold får tiden.

I tilknytting til anlegget har vi idrettshallen hvor vi har sekretariatet og garderober til lagene.

Toaletter finner dere på samfunnshuset ned trappen og bort forbi ball bingen i samfunnshuset og på skolen med inngang fra Kjempegøy parken.

Kiosk og matsalg:

Vi har kiosker ved banen hvor vi selger Pølser, pommes frites, våruller, vaffel, baguetter, vestlandslefse, frukt, is, slush og mer til.  I salgsbua og i sekretariatet tar vi kun betataling over vipps og kort. I isbua tar vi tillegg kontanter.

Aktiviteter utenom kamper:

Vi har Kjempegøy parken hvor Event tjenester fra Bergen kommer med div. hoppeslott og andre ting som en kan få ut siste rest av energi under helgen.

Ellers kan vi anbefale dere å sjekke Destinasjon Eidfjord sine sider for flere aktiviteter her i Eidfjord: https://hardangerfjord.com/eidfjord/opplevelser?categories=family-friendly

 

Er det spørsmål eller noen dere lurer på er det bare å ta kontakt med oss i sekretariatet under helgen så hjelper vi dere så godt som mulig.

Beste hilsener fra oss i Turneringsleiinga