Velkommen

Hei!!

Då ønsker vi velkommen til turnering i Eidfjord helga 22. – 24. juni for aldersbestemte lag 7 – 14 år. Påmelding åpner torsdag 15. februar 2018

Eidfjord Småbanecup har for 31. gang gleden av å invitere til fotballturnering for aldersbestemte lag, helgen 22. til 24. juni 2018. Turneringen starter fredag 22. Juni kl 18.00 og avsluttes søndag 24. juni ca. kl. 17.30.

I Eidfjord har vi et fint stadionområde, gode garderobeforhold, samt gode og trygge omgivelser i forbindelse med kampene.

Kampene blir spilt på gressbaner ved idrettshallen og i Simadalen, 6 km fra Eidfjord sentrum.

Garderobeanlegget i Eidfjordhallen vil bli benyttet under turneringen.


Det blir spilt på 3er, 5er og 7er baner. Se oversikt under

Klasser kan bli slått sammen dersom det er få lag i en klasse.

Arrangementet har som målsetting at det skal være moro og sosialt å delta i turneringen. Vi som arrangerer, kan love at vi skal gjøre alt for å legge forholdene til rette for en hyggelig helg i Eidfjord.

Banekapasitet og begrenset tid, gjør at vi må sette en øvre grense for antall deltagende lag. Vær derfor raskt ute med påmeldingen.

Ved for mange påmeldte lag, er det de som først blir registrert hos oss med betalt påmeldingsavgift som får delta.

Vi tar likevel forbehold om at dersom det ikke har betydning for antall kamper eller det er få lag i en klasse, kan andre lag likevel få delta.

Vi har tilbud om A, B, C, D og O kort for spillere og E, F, G og O kort for lagledere. Hva de forskjellige deltakerkortene inneholder, finner dere informasjon om på vår nettside. Vi gjør oppmerksom på at alle spillerne og laglederne som bestiller kort, ikke O kort, blir ropt opp og får diplom med lagbilde og turneringsminne.

Det er obligatorisk at alle deltakere skal ha deltakerkort. De som ikke ønsker noen av tjenestene, må det registreres som O kort.

Påmeldingsfrist 4. april 2018.

Påmeldingsfrist for overnatting er 25. Mars 2018. Mer informasjon om overnatting finner du på hjemmesiden www.smaabanecup.no under innkvartering.


Vi ønsker alle lagene en fin vår og ønsker dere velkommen til Eidfjord i juni, med forhåpentligvis fint
sommervær.

Informasjon om cupen og link til påmelding finner dere på www.smaaabanecup.no under påmelding 2018.

Med sportslig hilsen
Eidfjord Småbanecup, turneringsledelsen